Sikkel 10, 9932 BD Delfzijl 0596 - 68 28 70
Maandag t/m Donderdag: 08.30 - 21.30 uur
i

Zumba

Zumba

01

Zumba betekent letterlijk “snel bewegen en lol hebben”. Zumba Fitness een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Axe, Quebredita, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen.

Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief.

Zumba is anders!

De klassieke fitness- en groepslessen die worden gegeven, bevatten vaak een reeks van bewegingen die telkens herhaald worden. Dit zzou uiteindelijk tot verveling kunnen leiden. Het dynamische Zumba Fitness-programma biedt heel wat variatie en de afwisseling tussen de snellere en tragere nummers geven je de kans om even bij te komen en te herstellen. De danspasjes zijn zo makkelijk dat u onmiddellijk kan meedoen. Zowel vrouwen als mannen , maar ook kinderen kunnen deelnemen aan Zumba Fitness-lessen.

Zumba werkt effectief!

Na een aantal Zumba-lessen heb je al de indruk dat het volgen van de Zumba een invloed heeft op je uithoudingsvermogen. Want hoe je het ook bekijkt: het is en blijft een work-out. Eén van Zumba’s grote troeven is dat je je hele lichaam aan het werk zet: je benen blijven constant in beweging door de basispasjes. Je armen komen erbij naarmate je je de oefeningen eigen maakt, dit brengt met zich mee dat ook je middel in beweging blijft.

Zumba is conditie opbouwen en afslanken!

Vetverbranding en spieren kweken vormen voor veel mensen de basis tot gewichtsverlies en de vorming van een mooier figuur.