Sikkel 10, 9932 BD Delfzijl 0596 - 68 28 70
Maandag t/m Donderdag: 08.30 - 21.30 uur
c

Begeleiding

Resultaat
op elk niveau:

01

Bij Sportcentrum Dijkman streven we naar optimale fitheid voor al onze klanten. Hierbij is fitheid natuurlijk een breed begrip. Voor de een is dit gewoon lekker in het vel zitten en kunnen bewegen naar tevredenheid, en voor de ander is dit fit genoeg zijn om een marathon te lopen. Erg persoonlijk dus.

Persoonlijkheid staat dan ook hoog in het vaandel bij ons. We hebben een klein team dat vaak aanwezig is. Zo staan we dicht bij de klanten en hebben de klanten ook vaste aanspreekpunten. Onze trainers zijn zeer bekwaam is het begeleiden en coachen en zijn dan ook zeer goed opgeleid. We hebben HBO opgeleide trainers, afkomstig van het Hanze instituut voor Sportopleidingen, met specialisaties op gebied van Personal Training & Voeding. Maar nog belangrijker, de trainers bij Sportcentrum Dijkman hebben stuk voor stuk een enorme passie voor het begeleiden en coachen van mensen die aan hun fitheid willen werken. Elke klant, op elk niveau willen we zo goed mogelijk van dienst zijn met een persoonlijke aanpak. Wij hebben een formule ontwikkeld waarmee we iedere klant optimale begeleiding willen bieden om zijn/haar resultaat te behalen.

1. Uitgebreid intake gesprek

In dit gesprek stellen we samen een doel waar we naar toe werken. Ook gaan we hier in op voeding, eventuele klachten/beperkingen en we stellen een plan van aanpak op om zo veilig, effectief en zo leuk mogelijk te sporten!
Hier analyseren we de verhouding van: Lengte  |  Gewicht  |  Vet percentage  |  Buikomvang  |  BMI

2. Conditie analyse

Door middel van een zogenaamde Astrand test (fiets test) kunnen we bepalen in hoeverre het lichaam in staat is zuurstof te gebruiken voor fysieke arbeid. Dit wordt uitgedrukt in een Vo2 Max waarde. Hiermee bepalen we dus jouw conditie.

3. Programma

De trainer, waarmee de het proces is gestart maakt een trainingsprogramma op maat en loopt volledig mee tot dat het trainingsprogramma helemaal duidelijk is. Dit programma wordt ca. 6-8 weken gevolgd waarbij er altijd een trainer aanwezig is om te begeleiden & coachen.

4. Evaluatie

Na ca. 6-8 weken gaan we het uitgevoerde programma evalueren. Hier worden de lichaamsanalyse en de conditie analyse opnieuw uitgevoerd en kijken we samen naar de progressie. Op basis van de evaluatie stellen we een nieuw doel en maken we ook een nieuw programma op.

Wil je ook resultaat gericht trainen?

Kom eens vrijblijvend langs en ervaar hoe leuk sporten bij ons is.