Sikkel 10, 9932 BD Delfzijl 0596 - 68 28 70
Maandag t/m Donderdag: 08.30 - 21.30 uur

Sportcentrum Dijkman

E-Gym en E-Flex

Voordelen E-Gym.

  • Veilige, effectieve & comfortabele training door 1RM test
  • Leuk, makkelijk & motiverend
  • Tijdsefficiënt: 2x per week 30 minuten
  • Individuele trainingsprogramma’s gebaseerd op je persoonlijke doel
  • Je eigen digitale personal trainer via de eGym Fitness App
  • Altijd inzicht in je trainingsresultaten via je smartphone

 

E-Gym in de fysiopraktijk.

eGym is niet alleen geschikt voor fitnesscentra en boutique studio’s, ook steeds meer fysiotherapiepraktijken zetten eGym in voor hun patiënten dan wel cliënten. eGym biedt namelijk preventief én curatief betere ondersteuning doordat alle trainingen elektronisch worden vastgelegd. Groot voordeel van deze elektronische ondersteuning is dat je meerdere mensen tegelijk goede begeleiding kunt bieden. Zo haal je meer rendement uit je oefenruimte.

 

NIEUW! EGYM IMMUNITY BOOST

De impact van COVID-19 heeft het businessmodel van de fitnessbranche behoorlijk veranderd. EGYM helpt je om te gaan met deze veranderingen door het lanceren van diverse nieuwe functies in onze trainingssoftware. Deze functies helpen je op weg naar een veilige heropening met een gloednieuw trainingsprogramma. Dit programma is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de wensen van een nieuwe immuniteitsbewuste doelgroep.

Dit gloednieuwe trainingsprogramma op de EGYM Smart Strength apparatuur heeft een lage tot gemiddelde trainingsintensiteit. Hiermee focust het programma zich op de aanmaak van zogenaamde myokines om daarmee het immuunsysteem te versterken. Het is speciaal ontwikkeld voor de oudere doelgroep en mensen in de zogenaamde risicogroepen.

 

(E)FLE-XX

eGym biedt naast de intelligente krachtcirkel ook fle-xx en efle-xx. Het fle-xx circuit bestaat uit 8 elementaire toestellen met specifieke oefeningen die de flexibiliteit van het lichaam verbeteren en een verkeerde houding verhelpen. Verkorte spieren worden op gerichte wijze in lengte en kracht getraind.

Het efle-xx circuit bestaat uit dezelfde toestellen maar is volledig elektronisch en biedt nog meer gebruikersgemak. Net als bij eGym log je in via een RFID chip. Ieder toestel kiest automatisch de persoonlijke instelling van de gebruiker en alle trainingsresultaten worden opgeslagen in de eGym Fitness App.