Sikkel 10, 9932 BD Delfzijl 0596 - 68 28 70
Maandag t/m Donderdag: 08.30 - 21.30 uur
Image Alt

Yoga

Yoga

01

Wat is Yoga….

Yoga is een, duizenden jaren geleden in India ontwikkeld, systeem dat op basis van persoonlijke ervaringen tijdens het verrichten van speciale lichaamsoefeningen een aanzienlijke bijdrage kan leveren aan de verbetering van de kwaliteit van het leven. Steeds vaker melden zich mensen op yogales die van hun huisarts te horen hebben gekregen:
“Ga maar eens wat aan Yoga doen”

Algemeen bekend zijn de zogenaamde ontspanningsoefeningen. Maar er is meer. Door de aard van de oefeningen en de wijze waarop ze worden uitgevoerd, worden er gebieden in het lichaam geactiveerd die bij onze moderne manier van leven niet meer aan bod komen.

v

De adem en de wijze van uitvoering geven de oefeningen een bijzondere kwaliteit. Yoga ziet het lichaam niet als een op zichzelf staand iets, maar gaat uit van verbindingen tussen lichaam en geest.

Door de eeuwen heen heeft yoga bewezen een stabiele factor te zijn bij de lichamelijk en geestelijke ontwikkeling van de mens.

Bij sportcentrum Dijkman worden yoga lessen op maandag, woensdag en vrijdag gegeven. Bel of kom gerust eens langs voor informatie of een proefles.