Sikkel 10, 9932 BD Delfzijl 0596 - 68 28 70
Maandag t/m Donderdag: 08.30 - 21.30 uur
c

Total body workout

Total
body workout

01

Met Total Body Workout traint u in een groep op muziek alle spiergroepen. Een uur lang worden uithouding en kracht gemeten met behulp van een halter met gewichten eraan.

Total Body Workout:

  • maakt u sterker
  • is volgens experts de beste manier om in vorm te komen
  • richt op het verstevigen van de spieren
  • behoudt de spiermassa
  • verbrandt vet

Wat moet u doen

Voor u begint wordt er een opwarming gedaan, wat natuurlijk enorm belangrijk is. Daarna beginnen de oefeningen. Op elk liedje traint u een andere spiergroep:
borst, biceps, triceps, schouders, rug, buikspieren, beenspieren

Bij elke spiergroep kunt u gewichten toevoegen of afhalen. Het gewicht kan van 1,8 kilo tot 30 kilo ingesteld worden. Is de oefening afgelopen, stretcht u de betreffende spier. Tussen de oefening door moet u ook af en toe pompen. Aan het eind van de training komt de cooling down, tevens van enorm belang.

Doet u 2 keer per week aan Total Work Out, zou u na 6 weken resultaat moeten zien.

Is Total Body Workout voor iedereen geschikt?

Een ieder die twee keer de trap op en af kan lopen, zonder buiten adem te raken, kan aanTotal Body Work Out doen. U bepaalt zelf de intensiteit van de training aan de hand van de gewichten.

Wat bereikt u met Total Body Workout?

Met Total Body Work Out worden uw spieren harder en sterker, ze zullen niet dikker worden. Tijdens de training zult u merken dat u sterker wordt en u verbrandt tijdens het uurtje training al snel 600 calorieën.