Sikkel 10, 9932 BD Delfzijl 0596 - 68 28 70
Maandag t/m Donderdag: 08.30 - 21.30 uur
Image Alt

Hittraining

Hittraining

01

HIT-30 is een High Intensity Circuit Training. Uit recent onderzoek is gebleken dat een High Intensity Interval Training de beste & snelste manier is om in topvorm te komen! In een half uur tijd wordt het hele lichaam intens getraind op gebied van kracht, explosiviteit, uithoudingsvermogen en coördinatie.

Omdat de oefeningen in een circuit-vorm worden gedaan is de verbranding tijdens de les zeer hoog. Er wordt dus veel energie verbrandt tijdens de work-out, maar deze training veroorzaakt ook nog eens een ongelofelijk AFTERBURN effect. Het lichaam blijft nog meerdere uren na de training energie verbranden. Hierdoor verbrand je veel vet en train je een sterk en atletisch lichaam!

c

Wat doet HIT-30 voor mij?

  • HIT-30: Vergroot je kracht en uithoudingsvermogen
  • Is de snelste/ meest efficiënte manier om in shape te komen
  • Verstevigt spieren, banden, pezen en zelfs botten
  • Vermindert je vet percentage

Hoe ziet een HIT-30 les eruit?

In de les maak je voornamelijk gebruik van je eigen lichaam enkele kleine materialen. In 30 minuten tijd worden diverse oefeningen voor het hele lichaam in circuit vorm afgewerkt. 30 seconden trainingsarbeid afgewisseld met 20 seconden rust/wissel tijd. Er worden 3 rondes afgewerkt waarbij elke ronde iets zwaarder wordt.

Wie kan een HIT-30 les volgen?

Hit-30 is geschikt voor iedereen met een gemiddelde conditie. Als je geen trainingservaring hebt, begin je op een rustig tempo. Je kan de les dus zo zwaar maken als je zelf wilt!