Sikkel 10, 9932 BD Delfzijl 0596 - 68 28 70
Maandag t/m Donderdag: 08.30 - 21.30 uur
i

BBB

BBB

01

B.B.B. staat voor Billen, Buik en Benen. Dit zijn precies de gebieden die bij de vrouwen de cosmetische problemen geven. De vetvoorraden van een vrouw worden namelijk precies in deze gebieden opgeslagen. Een gerichte B.B.B.-training kan ervoor zorgen dat de spieren in de billen, buik en de benen wat meer tonus (spanning) krijgen, waardoor het lichaam er op deze plaatsen beter uit gaat zien. Het is echter niet zo dat je deze plaatsen moet trainen om daar ook vet te verliezen.

Het trainen van de bovenbenen (de grootste spiergroep in het lichaam) zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat het vet verdwijnt van de buik en de billen. B.B.B. is dus alleen voor het ‘tonen’ van deze lichaamsdelen. Vooral mensen met een zittend beroep hebben baat bij B.B.B.

Door de diverse spiergroepen stuk voor stuk onder handen te nemen en door de oefeningen heel secuur uit te voeren, leidt B.B.B. relatief snel tot goede resultaten. B.B.B. is overigens niet bedoeld om overtollige kilo’s kwijt te raken. Toch is het goed voor je figuur, want je ontwikkelt meer spieren en verbrandt vet. B.B.B. is voor jong en oud, goed en makkelijk te volgen.