Sikkel 10, 9932 BD Delfzijl 0596 - 68 28 70
Maandag t/m Donderdag: 08.30 - 21.30 uur

Sportcentrum Dijkman

Nieuws omtrent het Corona virus..

Nieuws omtrent het Corona virus….
Beste leden,

 

Bericht 3.

Update Coronavirus en de sportschool.

Wij hebben eind maart voorlopig de laatste incasso uitgevoerd. Voor alle duidelijkheid; er zal pas
weer contributie worden geïnd, als we zeker weten dat de sportschool weer open mag. We hopen dat onze sporters begrip hebben voor de incasso van maart, ook voor ons lopen voorlopig nog gewoon alle kosten door. (uiteraard maken we gebruik van de mogelijkheden die de overheid bied, maar dat is marginaal in relatie met de vaste lasten)
Gelukkig zijn we, zoals eerder genoemd, een gezond bedrijf!
Over gezond gesproken, blijf onze lessen via YouTube volgen en uitvoeren en houd jullie aan de
regels uitgesproken door de overheid. Des te eerder hopen we van deze trieste toestanden af te
komen en daarop volgend het normale leven weer kunnen oppakken.
Voor de jeugd gaan  de lessen voor zover mogelijk over de zomermaanden (ook onze medewerkers hebben vakantie) gewoon door.

LATEN WE MET ZIJN ALLEN ER VOOR ZORGEN DAT DE EINDDATUM 28 APRIL OOK WERKELIJK DE DATUM IS DAT WE WEER ONZE DAGELIJKSE DINGEN KUNNEN DOEN.

BLIJF IN BEWEGING!! MAAR HOUD DE REGELS IN ACHT.

 

 

 

Bericht 2.

Let Op: De incasso voor april wordt a.s. vrijdag geïncasseerd!!  De incasso daarna wordt NIET geïncasseerd.
Beste Sporters,
De overheid heeft d.d. 23-03-2020 de vernieuwde maatregelen afgekondigd. Wat het nu exact inhoud met betrekking tot onze
sportschool is nog erg vaag. Voorlopig gaan we ervan uit dat we ernstig rekening moeten houden met de einddatum van 01-06-2020. Laten we hopen dat de maatregelen die tot nu toe zijn genomen aanleiding geven om zo spoedig mogelijk het een en ander op de “normale” manier weer te laten verlopen.
Wij beseffen dat de incasso van a.s. vrijdag een dubbel gevoel geeft, derhalve hebben wij dan ook besloten om de volgende incasso NIET te laten plaatsvinden. Voor het compenseren van de maand april zullen wij ons goed gaan beraden om met een passende oplossing te komen. Wij vragen jullie dan ook met klem niet te storneren, dit geeft voor ons een enorme administratieve rompslomp. Wij vragen nogmaals om jullie begrip en zijn bij voorbaat dankbaar hiervoor (gesteund door de vele positieve reacties om o.a. Facebook). Blijf onze digitale lessen volgen.
25-03-2020 wordt de E-Gym geleverd. Wij zullen jullie via de gangbare wegen hiervan op de hoogte stellen.
Denk aan de mensen om jullie heen en uiteraard jezelf, houd je aan de maatregelen door de overheid ingesteld, des te eerder kunnen wij met zijn allen het dagelijkse leven inclusief het sporten in onze sportschool weer oppakken.

Team Sportcentrum Dijkman

Bericht 1.

Rutte heeft deze week het hele land toegesproken. Een speech waarin hij openheid en transparantie verschafte over de huidige situatie waarin wij momenteel allemaal verkeren. Iedereen wordt direct of indirect getroffen door het coronavirus. Mensen in de zorg die dag en nacht door moeten werken. Mensen met familieleden die tot de kwetsbare groepen behoren. Mensen met eigen ondernemingen. Zpp’ers. En mensen die voor bedrijven werken die door deze situatie plotseling in zwaar weer verkeren.

Wij van sportcentrum Dijkman maken ons net als jullie grote zorgen over alle grote gevolgen die dit met zich meebrengt. We zijn ontzettend hard opzoek naar een balans waarin we door kunnen draaien als bedrijf en tegelijkertijd jullie tegemoet kunnen komen. Het is dan ook van belang dat wij, net als onze premier deze week, eerlijk en transparant zijn over hoe de zaken ervoor staan. Alle kosten lopen vooralsnog immers gewoon door, verzekeringen hypotheek etc. Hebben we een buffer? Ja. Maar niet om maandenlang door te komen. Uiteraard moet je als ondernemer rekening houden met risico’s, maar deze zijn dermate buitensporig dat ze niet van tevoren ingecalculeerd konden worden.

Daarom hebben wij voorlopig besloten dat de aankomende incasso op normale wijze plaatsvindt. Mocht de sluiting langer duren dan komen wij met gepaste maatregelen omtrent de contributie.

Mochten er veranderingen worden doorgevoerd vanuit de regering, dan zullen we onze nieuwe beslissingen met jullie delen. Voor nu hopen we dat iedereen actief meedenkt om deze vervelende tijd door te komen. We zijn een gezellig centrum met fijne leden en leuk personeel. We hopen nog vele jaren onderdeel te blijven van jullie doelstellingen en sociale aangelegenheden.

Denk om jezelf, denk om een ander en hopelijk tot snel.

PS Zie voor digitale work-outs op facebook of youtube kanaal, sportcentrum dijkman.

Team Sportcentrum Dijkman .